Anişoara Cuşmir este noul preşedinte al Federaţiei Române de Atletism

Fosta mare atletă Anişoara Cuşmir (59 de ani) a fost aleasă miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, în cadrul Adunării Generale de Alegeri care a avut loc în Complexul Romexpo din Bucureşti.

506 afișări
Imaginea articolului Anişoara Cuşmir este noul preşedinte al Federaţiei Române de Atletism

Anişoara Cuşmir este noul preşedinte al Federaţiei Române de Atletism

Pentru cea mai importantă funcţie din cadrul acestui for au candidat Constantina Diţă, Anişoara Cuşmir, Florin Florea şi Sorin Matei. Au fost prezenţi reprezentanţi de la 234 de structuri sportive afiliate, din 249 cu drept de vot, iar după primul tur s-a înregistrat următorul rezultat: Anişoara Cuşmir – 74 de voturi, Florin Florea – 64 de voturi, Sorin Matei – 54 de voturi şi Constantina Diţă – 41 de voturi.

În turul doi au intrat Anişoara Cuşmir şi Florin Florea, iar campioana olimpică de la Los Angeles (1984), din proba de săritura în lungime, a câştigat cu scorul de 131 la 85.

Vicepreşedinţi au fost aleşi Nicoleta Grasu – 137 voturi, Virgil Preda – 115 voturi, Cristina Maria Man – 104 voturi şi Cristian-Eugen Dragomir – 76 de voturi.

Secretar general a fost numit Adrian Mlădinoiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici