Anthony Joshua îşi va apăra centura IBF în faţa lui Kubrat Pulev pe noul stadion al celor de la Tottenham Hotspur

Pugilistul britanic Anthony Joshua îşi va apăra centura IBF în faţa bulgarului Kubrat „Cobra” Pulev la data de 20 iunie, în Londra, după ce echipele celor doi boxeri au ajuns la un acord pentru ca lupta să aibă loc la Londra pe stadionul echipei de fotbal Tottenham Hotspur, scrie The Guardian.

87 afișări
Imaginea articolului Anthony Joshua îşi va apăra centura IBF în faţa lui Kubrat Pulev pe noul stadion al celor de la Tottenham Hotspur

Anthony Joshua îşi va apăra centura IBF în faţa lui Kubrat Pulev pe noul stadion al celor de la Tottenham Hotspur

„Contractul este deja semnat oficial", a scris Pulev pe pagina sa de Facebook. „Sunt fericit că pot arăta lumii cât de puternic sunt", a mai adăugat pugilistul bulgar.

Lupta dintre Anthony Joshua şi Kubrat Pulev va avea loc pe data de 20 iunie pe noul stadion al echipei de fotbal Tottenham Hotspur, care are o capacitate de 62.000 de locuri.

Joshua şi Pulev ar fi trebuit să se înfrunte pentru prima dată în 2017, dar bulgarul s-a retras atunci din cauza unei accidentări.

În luna iunie a anului trecut, Joshua a fost învins de Andy Ruiz Jr şi şi-a pierdut centurile IBF, WBA, WBO and IBO, dar, în luna decembrie, l-a învins pe mexican şi şi-a recuperat titlurile.

Fanii boxului şi-au dorit o luptă între Anthony Joshua şi Tyson Fury, dar aceasta nu se va concretiza pentru că americanul Deontay Wilder a activat clauza de revanşă în faţa lui Fury, noul campion WBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici