Antohi: Jiul trebuie să-mi dea bani pentru că m-a demis

Fostul antrenor al echipei Jiul Petroşani, Puiu Antohi, a declarat, miercuri, că are o clauză de reziliere care prevede că în cazul în care clubul îl va demite trebuie să-i dea bani, iar în cazul în care pleacă de bună voie va renunţa el la bani.

32 afișări
Imaginea articolului Antohi: Jiul trebuie să-mi dea bani pentru că m-a demis

Alin Simota

"Încă sunt la Petroşani şi îl aştept pe patronul Alin Simota să am o discuţie cu el. Asta e, dacă m-a dat afară am o clauză de reziliere prin care trebuie să iau nişte bani, nu mulţi, dar sunt banii mei", a spus Antohi.

Acesta a afirmat că în urma discuţiei pe care o va avea cu Simota va decide dacă va rămâne la Centrul de Copii şi Juniori: "Voi lua decizia doar după ce voi vorbi cu Simota".

Fostul antrenor nu a vrut să comenteze de ce fiul său, Andrei Antohi, nu a prins lotul pentru meciul de la Mioveni. "Este treaba antrenorului. Eu l-am băgat când am considerat că merită să joace şi îmi menţin părerea că băiatul merită să fie în lot. Nu am făcut diferenţe între fiul meu şi colegii lui cât timp am fost la Jiul. I-am spus, la stadion îi sunt antrenor, iar acasă îi sunt tată", a precizat Antohi.

Puiu Antohi a fost demis, în urmă cu o săptămână, din funcţia de antrenor principal la Jiul Petroşani, fiind înlocuit cu fostul internaţional Daniel Timofte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici