Anton Doboş va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Şeful Clinicii de Neurochirurgie din Cluj, Ştefan Florian, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că fostul internaţional Anton Doboş va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru refacerea unui os al calotei craniene, care i-a fost afectat în urma accidentului din vara anului trecut .

14 afișări
Imaginea articolului Anton Doboş va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Anton Doboş va fi supus unei intervenţii chirurgicale

"Operaţia va avea loc, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Încă nu am stabilit exact ziua în care va avea loc operaţia. O parte din osul distrus, din calotă, se va reface. Nu e nimic senzaţional. Ştiam că va trebui să facem această operaţie încă de la început", a afirmat Ştefan Florian.

Fostul preşedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, la data de 31 august 2008, în urma căruia a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Cluj. Accidentul s-a produs după ce Doboş a adormit la volan, iar maşina a intrat pe contrasens şi a lovit un tir parcat regulamentar într-o alveolă special amenajată. În urma impactului, maşina condusă de Anton Doboş a ricoşat în trei tuburi de canalizare depozitate pe marginea drumului.

Anton Doboş a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean Cluj, dar era conştient, însă la scurt timp starea sănătăţii sale s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie Cluj, unde i s-a descoperit un hematom, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Citeşte şi

Starea lui Anton Doboş s-a ameliorat

Toni Doboş, în comă după un grav accident rutier (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici