Anton Heleşteanu: Dragomir şi Iorgulescu au şanse egale

Directorul sportiv al FC Botoşani, Anton Heleşteanu, consideră că Gino Iorgulescu are şanse egale cu actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la alegerile care vor avea loc joi.

95 afișări
Imaginea articolului Anton Heleşteanu: Dragomir şi Iorgulescu au şanse egale

Anton Heleşteanu (Imagine: Liviu Chirică / Mediafax Foto)

"Nu va fi simplu pentru niciunul din cei doi candidaţi. Este o luptă în care va conta programul fiecăruia, cine va convinge electoratul format din 18 cluburi. Sincer, eu cred că şansele sunt în momentul de faţă 50-50. Multe cluburi şi-au manifestat deja opţiunea, dar nici aşa nu poate fi vreunul sigur. Noi suntem un popor hârşâit prin alegeri electorale şi ştim foarte bine că lucrurile se pot schimba de la o oră la alta", a spus Anton Heleşteanu.

Preşedintele grupării botoşănene, Cornel Şfaiţer, consideră că decisive pentru alegeri vor fi sumele de bani obţinute de cluburi din drepturile de televizare. "Mulţi conducători spun că «domnule, cine dă cei mai mulţi bani, să fie preşedinte». Dar cine garantează înainte de a semna contractul? Poate garanta domnul Dragomir că vor fi bani mai mulţi sau domnul Iorgulescu?", a precizat Cornel Şfaiţer.

El a adăugat că va vota ca majoritatea cluburilor: "Nu pune sau schimbă Botoşaniul preşedintele ligii. Noi avem un singur vot. Nu pot să vă spun decât că vom vota în beneficiul fotbalului românesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici