Antonescu: Implicarea lui Ponta şi Dragnea în subiectul LPF nu a arătat bine, e o chestiune culturală

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că implicarea premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Liviu Dragnea în subiectul legat de conducerea LPF nu a "arătat bine" şi nu a fost "cea mai fericită imagine", menţionând că acest demers l-ar fi putut realiza într-un alt mod.

239 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Implicarea lui Ponta şi Dragnea în subiectul LPF nu a arătat bine, e o chestiune culturală

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat, într-o emisiune B1 TV, cum vede implicarea premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Liviu Dragnea în subiectul legat de alegerea şefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Dincolo de implicare sau non-implicare, am să dau un răspuns care nu vreau să pară cinic. Dom’le, aici e o chestiune culturală pentru mine - şi sper ca domnul Dragnea să nu simtă şi asta ca pe un pumn în cap, că nu e, e o remarcă amicală. Dacă vrei ca prim-ministru, ca viceprim-ministru, să influenţezi - în limitele legii, evident - alegerile astea, poţi să o faci, dar altfel, nu în felul ăsta. În felul ăsta nu arată bine. (...) Pentru ochiul meu nu a fost cea mai elegantă imagine şi cea mai fericită imagine. (...) Poate a fost o întâmplare, cum spune domnul Dragnea, dar n-a arătat bine", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a mai afirmat că în locul lui Victor Ponta nu ar fi fost implicat în acest subiect.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, în emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică la ProTV, răspunzând unei întrebări, că este bucuros că Gino Iorgulescu a ajuns preşedintele LPF, pentru că era nevoie de o schimbare, însă a precizat că nu el a organizat alegerile şi că nu el a votat.

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea ca politicul, domeniu din care cunoaşte foarte multă lume, să ajute fotbalul de acum încolo şi a precizat că a fost susţinut moral de premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici