Antonio Conte: Am cerut amânarea partidei, acesta nu este fotbal

Antrenorul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, a declarat, miercuri, după înfrângerea din meciul cu alatasaray Istanbul, scor 0-1, şi eliminarea din Liga Campionilor, că a cerut amânarea partidei din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Gazzetta dello Sport.

127 afișări
Imaginea articolului Antonio Conte: Am cerut amânarea partidei, acesta nu este fotbal

Antonio Conte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am cerut amânarea partidei. Am avut o reuniune cu delegatul UEFA şi am spus că este periculos să joci pe o astfel de vreme, dar nu am fost ascultaţi. Ieri, arbitrul a oprit meciul pentru că era periculos. Dar astăzi nu era periculos? Acesta nu este fotbal. Drogba mi-a spus: «Este la fel pentru ambele echipe». Dar nu e aşa, deoarece dacă am fi putut juca fotbal altul era finalul. Băieţii au făcut o partidă bună, eroarea a fost că am ajuns să depindem de acest meci. Este o mare deziluzie, dar trebuie să-l felicit pe Sneijder. Din cauza terenului prost am tras doar trei şuturi la poartă", a spus Conte, citat de Gazzetta dello Sport.

Fundaşul Giorgio Chiellini consideră că Juventus a pierdut calificarea în primele meciuri: "Erorile le-am comis la Copenhaga şi în meciul de acasă cu Galatasaray. Astăzi a fost dificil să jucăm fotbal. Am dat tot, dar calificarea a fost compromisă în primele meciuri".

Echipa turcă Galatasaray Istanbul s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia italiană Juventus Torino, într-un meci întrerupt marţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi încheiat miercuri.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sneijder, în minutul 85.

Meciul, din ultima etapă a grupei B a Ligii Campionilor, a fost întrerupt marţi seară în minutul 31 din cauza ninsorii abundente. Partida a fost reluată miercuri şi s-a jucat tot pe ninsoare, iar gazonul s-a prezentat în condiţii dificile.

Galatasaray Istanbul a terminat grupa B pe locul secund, cu şapte puncte, în timp ce Juventus Torino a încheiat pe poziţia a treia, cu şase puncte, şi va participa în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Clasamentul final al grupei B este următorul: 1. Real Madrid 16 puncte, 2. Galatasaray Istanbul 7 puncte, 3. Juventus Torino 6 puncte, 4. FC Copenhaga 4 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici