Antrenoarea Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti

Antrenoarea daneză Helle Thomsen (47 de ani) a fost demisă, vineri, de la CSM Bucureşti, din cauza rezultatelor înregistrate în acest sezon, informează Telekom Sport. Campioana en titre a Ligii Naţionale a încheiat pe locul 3 în grupa principală din Liga Campionilor.

1691 afișări
Imaginea articolului Antrenoarea Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti

Antrenoarea Helle Thomsen a fost demisă de la CSM Bucureşti

Helle Thomsen se desparte de CSM Bucureşti, club cu care a semnat, la începutul sezonului, un contract valabil un an, cu opţiune pentru încă un sezon.

Gruparea din Capitală avea termen până pe 15 martie să activeze clauza pentru prelungirea înţelegerii, dar conducerea clubului din Capitală a renunţat la această opţiune. Favorit să-i ia locul este suedezul Per Johansson, cel care a pregătit-o pe CSM Bucureşti şi în sezonul trecut.

Helle Thomsen, care în tot acest timp a pregătit în paralel şi echipa naţională a Olandei, a mai antrenat FC Midtjylland şi naţionala Suediei, de-a lungul carierei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici