Antrenor din NBA, amendat cu 50.000 de dolari pentru că a aruncat intenţionat cola pe teren

NBA îl va amenda cu 50.000 de dolari pe antrenorul echipei Brooklyn Nets, Jason Kidd, pentru că a aruncat intenţionat conţinutul unui pahar cu cola pe teren, la meciul de acasă, cu Los Angeles Lakers, pentru a obţine o întrerupere a jocului, informează Yahoo Sports.

73 afișări
Imaginea articolului Antrenor din NBA, amendat cu 50.000 de dolari pentru că a aruncat intenţionat cola pe teren

Antrenor din NBA, amendat cu 50.000 de dolari pentru că a aruncat intenţionat cola pe teren

Rămas fără niciun timeout în finalul partidei de miercuri, la scorul de 96-94 pentru Lakers, Kidd i-a cerut jucătorului său Tyshawn Taylor să-l lovescă din greşeală, pentru a scăpa pe podea conţinutul paharului de băutură pe care îl avea în mână, faza fiind surpinsă de camerele TV. "Hit me (n.r. - loveşte-mă)!", i-a spus antrenorul jucătorului, când mai erau 8,3 secunde de joc.

Imediat, Taylor a dat, ca din greşeală, peste Kidd, iar tehnicanul a aruncat băutura pe parchet. Arbitrii au întrerupt partida pentru a permite ştergerea podelei. În acest timp, antrenorul secund al lui Nets, John Welch, le-a desenat jucătorilor o schemă ofensivă de joc. Stratagema nu i-a ajutat pe baschetbaliştii formaţiei gazdă, care au pierdut întâlnirea cu scorul de 94-99.

După meci, Kidd a negat că i-ar fi cerut lui Taylor să-l lovească. "Mi-a alunecat paharul din mână. Eram obosit, aveam palmele transpirate şi nu am fost niciodată bun cu mingea. În vâltoarea luptei, încerci să-i ţii în priză pe jucători şi cola mi-a căzut din mână", a spus tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici