Antrenor Inter Milano: Nu vrem să ratăm accesul în grupele Ligii Europa

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, a declarat, miercuri, înaintea meciului retur cu FC Vaslui, că formaţia sa îşi doreşte să ajungă în grupele Ligii Europa, informează site-ul oficial al grupării italiene.

156 afișări
Imaginea articolului Antrenor Inter Milano: Nu vrem să ratăm accesul în grupele Ligii Europa

Andrea Stramaccioni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am pregătit acest meci cu mare atenţie. FC Vaslui este o echipă bună, care în meciul tur ne-a pus în dificultate, mai ales în ultimele 20 de minute. Nu vrem să retrăim meciul cu Hajduk Split, din turul anterior, în care am avut mari emoţii. FC Vaslui nu are un nume în fotbalul internaţional, dar este o formaţie competitivă. Nu vrem sub nicio formă să ratăm accesul în grupele Ligii Europa. Avem probleme în compartimentul median. Mulţi jucători nu sunt disponibili, dar sper să mai recuperăm câţiva până la ora meciului", a spus Stramaccioni pentru site-ul oficial al clubului.

Partida Internazionale Milano - FC Vaslui, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 21.45. În tur, italienii s-au impus la Vaslui, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici