Antrenor pe teren, idol printre fani. Răspunsul genial dat de Jurgen Klopp unui tânăr suporter al lui Liverpool

  • Klopp a câştigat 4 trofee în 5 ani la Liverpool, printre care şi Champions League în 2019
  • Germanul îşi face timp să le răspundă fanilor, mai ales când Liverpool prinde o perioadă bună
  • Lewis a înrămat scrisoare pe care a primit-o de la Klopp
815 afișări
Imaginea articolului Antrenor pe teren, idol printre fani. Răspunsul genial dat de Jurgen Klopp unui tânăr suporter al lui Liverpool

Sursa foto: Mediafaxfoto

Jurgen Klopp îi ajută pe fanii lui Liverpool să rezolve probleme de viaţă aşa cum rezolvă el tactica pe terenul de fotbal.

Lewis Balfe, un suporter de 11 ani din Berkshire, i-a trimis o scrisoare antrenorului german în vacanţa de vară, în care a recunoscut că se teme să înceapă şcoala generală şi nu ştie cum să facă faţă emoţiilor.

Răspunsul lui Klopp? Şi el, şi jucătorii, au emoţii înaintea meciurilor, dar asta le dă şansa să le transforme în ceva bun.

Cheia, spune germanul, este ca cineva să creadă în tine cu adevărat, aşa cum o face el cu băieţii săi.

Klopp primeşte multe mesaje în fiecare zi, uneori chiar de la cei care ţin cu rivalii.

Sezonul trecut, un fan în vârstă de 10 ani al lui Manchester United l-a rugat să nu mai câştige atâtea meciuri cu Liverpool. 

Jurgen Klopp - managerul lui Liverpool: „Îndrăzneţ. 10 ani, ceea ce cred că este o vârstă frumoasă la care ar trebui să începi să fii îndrăzneţ. Şi a fost şi isteaţă ideea.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici