Antrenorul Alan Pardew, amendat cu 100.000 de lire sterline după ce a lovit un jucător

Antrenorul Alan Pardew, trimis în tribună sâmbătă la meciul cu Hull City pentru că l-a lovit cu capul în gură pe mijlocaşul David Meyler, a fost amendat cu 100.000 de lire sterline (121.328 euro) şi a primit un avertisment din partea clubului Newcastle.

105 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Alan Pardew, amendat cu 100.000 de lire sterline după ce a lovit un jucător

Antrenorul Alan Pardew, amendat cu 100.000 de lire sterline după ce a lovit un jucător

"Alan a acceptat un avertisment oficial pentru comportamentul său şi amenda de 100.000 de lire sterline. Gruparea Newcastle este dezamăgită de comportamentul managerului Alan Pardew. Comportamentul său este inacceptabil. Din păcate, ziarele vor scrie despre el, nu despre eforturile şi rezultatul obţinut de jucătorii noştri", se arată într-un comunicat al clubului Newcastle.

Alan Pardew a fost trimis în tribună, sâmbătă, în minutul 72 al meciului cu Hull, după ce l-a lovit cu capul în gură pe mijlocaşul David Meyler. În ciuda victoriei cu scorul de 4-1, tehnicianul a fost extrem de nervos şi a reacţionat atunci când jucătorul l-a împins cu braţul încercând să recupereze un balon ce ieşise din teren. În momentul în care mijlocaşul echipei Hull încerca să revină în joc, Pardew l-a apostrofat, înainte de a-l lovi cu capul, faptă sancţionată imediat de arbitru.

În ciuda faptului că şi-a cerut scuze imediat, el riscă o sancţiune drastică.

"Regret profund şi pe viitor cred că este mai bine să stau jos. Evident că nu aveam intenţia să-l agresez. Doar am ridicat capul. Îmi cer scuze, pentru că eu reprezint un mare club şi deja am fost implicat în 2-3 incidente", a declarat Pardew.

Preşedintele federaţiei engleze a anunţat deschiderea unei anchete.

"Cred că Alan ştie că a făcut o prostie şi şi-a cerut scuze. La cald, face lucruri prosteşti şi imediat le regretă", a declarat antrenorul formaţiei Hull, Steve Bruce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici