Antrenorul Daniel Pancu a reziliat contractul cu Poli Iaşi

  • Clubul Politehnica Iaşi a anunţat, joi, că a reziliat pe cale amiabilă contractul antrenorului Daniel Pancu.
78 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Daniel Pancu a reziliat contractul cu Poli Iaşi

Antrenorul Daniel Pancu a reziliat contractul cu Poli Iaşi

Ciprian Paraschiv, preşedintele CSM Politehhnica Iaşi, a declarat că regretă enorm că s-a ajuns la decizia de reziliere contractului lui Daniel Pancu. 

„Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni, că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră şi sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist", a mai spus oficialul pe site-ul clubului.

Daniel Pancu a spus că a venit la Poli Iaşi cu inima deschisă, cu dorinţa de a construi o echipă frumoasă.

„Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou”, a spus Daniel Pancu.

La capitolul regrete, fostul antrenor al ieşenilor a menţionat faptul că nu a prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionului Emil Alexandrescu.

„Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!", a concluzionat Daniel Pancu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici