Antrenorul de box Titi Tudor a suferit un infarct în Rusia

Titi Tudor, antrenorul care l-a descoperit pe fostul campion mondial Leonard Doroftei, a suferit, joi seară, un infarct după un meci din sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box juniori de la Anapa (Rusia), a declarat secretarul general al federaţiei, Viorel Sima.

347 afișări
Imaginea articolului Antrenorul de box Titi Tudor a suferit un infarct în Rusia

Titi Tudor (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Aseară, după meciul din sferturile de finală a suferit un infract. A fost transportat la spital la o sută de kilometri de Anapa şi urmează să se ia o decizie dacă va fi sau nu operat. Operaţia ar urma să se realizeze acolo, pentru că nu e transportabil, este exclusă varianta transportului în această situaţie. Primele 72 de ore sunt foarte importante după un astfel de incident", a declarat Sima.

Antrenorul Titi Tudor este cunoscut că trăieşte la intensitate mare toate meciurile pe care elevii săi le dispută, în timpul cărora muşcă continuu dintr-un prosop. Din acest motiv, Titi Tudor a primit porecla de Titi "Prosop".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici