Antrenorul echipei de baschet CS Otopeni, Milan Nisici, a demisionat

Antrenorul echipei de baschet masculin CS Otopeni, Milan Nisici, a demisionat din funcţie, conducerea confirmând, miercuri, despărţirea de tehnicianul sârb.

124 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei de baschet CS Otopeni, Milan Nisici, a demisionat

Antrenorul echipei de baschet CS Otopeni, Milan Nisici, a demisionat (Imagine: Mediafax Foto)

Milan Nisici a activat la CS Otopeni din toamna anului 2008, în turul acelui sezon fiind secundul lui Miodrag Perisici. După ce clubul ilfovean a renunţat la serviciile lui Perisici, la începutul anului 2009, Nisici a fost numit principal, semnând în luna mai un contract valabil până în 2011.

Cu Milan Nisici pe banca tehnică, CS Otopeni a ajuns până în finala Cupei României, în timp ce în Divizia A a jucat semifinalele.

În actualul sezon, după 24 de etape disputate, echipa din Otopeni ocupă locul nouă în clasamentul Diviziei A şi este calificată în Turneul Final Four al Cupei României.

Conducerea echipei CS Otopeni a confirmat demisia lui Milan Nisici, prezentată marţi, în urma rezultatelor slabe din ultimele săptămâni, dar nu a anunţat numele înlocuitorului tehnicianului sârb.

CS Otopeni va juca următorul meci în 9 martie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti (etapa a XXV-a).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici