Antrenorul echipei naţionale de hochei pe gheaţă a României a fost demis

Secretarul general al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG), Iuliu Becze, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că antrenorul echipei naţionale a României, slovacul Dusan Kapusata, a fost demis în urma rezultatelor înregistrate la turneul preolimpic de la Sanok (Polonia).

37 afișări

"La ultima şedinţă a Biroului Federal a fost analizată participarea echipei României la turneul de precalificare de la Sanok. Ţinând cont nu doar de rezultatele înregistrate, membrii biroului federal au decis demiterea domnului Dusan Kapusata, pentru neîndeplinirea obiectivului, locul trei la turneul de precalificare", a spus Becze.

Iuliu Becze a precizat că membrii Biroului Federal au împuternicit Comitetul Executiv să înceapă negocieri cu alţi antrenori pentru preluarea conducerii tehnice a echipei naţionale. "Biroul Federal a împuternicit Comitetul Executiv să pornească tratative cu mai mulţi antrenori pentru preluarea postului vacant. În următoarele zile se va întocmi o listă cu posibilii antrenori, iar după finalizarea acesteia se va trece la negociere individuală", a menţionat oficialul FRHG.

Reprezentativa României a înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea posibile în cadrul turneului de precalificare la Jocurile Olimpice de la Vancouver - 2012: 0-7, cu Japonia, 1-9, cu Polonia, şi 1-11 Marea Britanie, rezultate în urma cărora a ocupat ultimul loc în grupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici