Antrenorul Frank de Boer a refuzat oferta clubului FC Liverpool

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Frank de Boer, a refuzat oferta clubului FC Liverpool de a-i prelua funcţia de manager după ce Kenny Dalglish a fost demis în urmă cu cinci zile, a anunţat, luni, cotidianul De Telegraaf, citat de AFP.

138 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Frank de Boer a refuzat oferta clubului FC Liverpool

Antrenorul Frank de Boer a refuzat oferta clubului FC Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt onorat de interesul arătat de Liverpool, dar vreau să-mi continui munca la Ajax. Împreună cu secunzii mei, Wim Jonk şi Dennis Bergkamp, vrem să punem în practică un plan nou la Amsterdam şi de aceea vreau să rămân la Ajax în următorii ani", a declarat De Boer, care a câştigat titlul de campion al Olandei în ultimii doi ani.

Frank de Boer, în vârstă de 42 de ani, mai are contract cu Ajax Amsterdam până în vara anului 2014, dar negociază prelungirea acestuia.

FC Liverpool a terminat pe locul opt în Premier League, cel mai slab rezultat din ultimii 18 ani, şi a ratat participarea în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici