Antrenorul Guus Hiddink a confirmat că va pleca de la Chelsea Londra la finalul sezonului

Antrenorul olandez al echipei de fotbal Chelsea Londra, Guus Hiddink, a anunţat, duminică, faptul că se va retrage din fotbal la sfârşitul sezonului competiţional 2015-2016 din Anglia, informează BBC.

236 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Guus Hiddink a confirmat că va pleca de la Chelsea Londra la finalul sezonului

Antrenorul Guus Hiddink a confirmat că va pleca de la Chelsea Londra la finalul sezonului (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Antrenorul în vârstă de 69 de ani se află la conducerea echipei Chelsea din decembrie 2015, când l-a înlocuit pe portughezul Jose Mourinho. Hiddink este la al doilea mandat la Chelsea, fiind antrenor interimar în 2009.

Cu Hiddink pe bancă, Chelsea Londra a pierdut doar unul din cele 13 meciuri din acest sezon, 1-2 în deplasare cu Paris Saint-Germain, în meciul tur din şaisprezecimile Ligii Campionilor la fotbal.

"Mă simt bine, în formă, în fiecare dimineaţă ma trezesc cu un zâmbet pe faţă. Dar cred că trebuie să fac un pas în spate şi să las locul antrenorilor tineri. Nu mă gândesc să lucrez în altă parte la sfârşitul acestui sezon. Voi pleca de la echipă în vară", a precizat Guus Hiddink pentru BBC.

Oscar, mijlocaşul echipei Chelsea Londra, declarase recent că este optimist în privinţa continuităţii cu Hiddink la echipă. "După parcursul foarte bun din ultima vreme, cred că Guus va rămâne cu noi. A creat o atmosferă pozitivă la echipă, cu toţii suntem mai fericiţi. Pentru mine, venirea lui Guus a fost un plus de încredere, am jucat mai bine", a precizat Oscar pentru sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici