Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, amendat pentru proteste în vestiarul arbitrilor

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a protestat vehement la adresa lui Davide Massa în interiorul vestiarului arbitrului, vineri,după meciul cu Lazio, şi a fost astfel amendat cu 10.000 de euro, a anunţat comisia de judecată sportivă a Federaţiei Italiene de Fotbal.

97 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, amendat pentru proteste în vestiarul arbitrilor

Allegri a fost furios pe Massa, care a ignorat solicitarea de acordare a unui penalty al celor de la Juventus, pentru un henţ al lui Mattia Bani, şi nu i-a arătat un potenţial cartonaş roşu direct lui Ruslan Malinovskyi pentru o intervenţie dură asupra lui Kenan Yildiz.

După fluierul final, tehnicianul italian a intrat în vestiarului oficialilor unde se afla centralul Massa şi asistenţii VAR.

Incidentul a ieşit la iveală marţi, când comisia a anunţat o amendă de 10.000 de euro pentru antrenorul italian.

S-a relatat că Allegri a intrat în vestiarul arbitrilor şi a protestat 'iniţial cu calm' şi apoi într-un 'mod lipsit de respect', acuzându-l pe Massa şi pe asistenţii VAR. Din acest motiv, el a fost îndemnat să părăsească vestiarul.

Comisia de judecată sportivă a confirmat, de asemenea, că fundaşul lui Lazio, Manuel Lazzari, a primit o suspendare de două meciuri şi o amendă de 5.000 de euro pentru că l-a insultat pe arbitru în timpul meciului pierdut cu Inter (2-0), primind un roşu direct.

În aceaşi etapă, Martin Payero, de la Udinese, a primit o suspendare de un meci după ce a primit un cartonaş roşu în meciul cu Sassuolo, în timp ce Caleb Okoli (Frosinone), Raul Bellanova (Torino) şi Giulio Maggiore (Salernitana) vor rata următorul meci după ce au primit al cincilea cartonaş galben în runda precedentă.

Frosinone, Lecce, Roma, Bologna şi Napoli au primit amenzi din cauza comportamentului fanilor lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici