Antrenorul lui Krylya Sovetov a vrut să-l bată pe Dan Petrescu

Dan Petrescu şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul din campionatul Rusiei după meciul cu Krylya Sovetov, dar partida nu a fost una lipsită de emoţii pentru antrenorul român.

504 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Krylya Sovetov a vrut să-l bată pe Dan Petrescu

Antrenorul lui Krylya Sovetov a vrut să-l bată pe Dan Petrescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Scorul la pauză a fost 1-0 pentru oaspeţii de la Sovetov, atacantul Davydov fiind cel care a egalat imediat la reluare din pasa lui Dacian Varga, scrie Prosport.ro.

Scorul s-a menţinut egal până la final, iar Kuban s-a calificat în play-off. La finalul partidei, după ce a scăpat de toate emoţiile şi şi-a văzut obiectivul îndeplinit, Dan Petrescu s-a îndreptat spre omologul său, Andrei Kobelev, pentru a-l felicita.

Iritat de rezultat, dar şi de gestul lui Petrescu, Kobelev a reacţionat agresiv şi aproape instantaneu a izbucnit un conflict între băncile tehnice.

Citeşte mai mult pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici