Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, suspendat din cauza manifestărilor din meciul împotriva lui Manchester City

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, va lipsi de la meciul de sâmbătă din Premier League cu Southampton, după ce Federaţia de Fotbal a dictat o suspendare a acestuia, după ce germanul s-a certat cu arbitrul asistent, în timpul meciului câştigat luna trecută împotriva lui Manchester City.

1646 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, suspendat din cauza manifestărilor din meciul împotriva lui Manchester City

Klopp a primit un cartonaş roşu pentru că l-a admonestat verbal pe oficialul meciului după ce atacantului Mohamed Salah i s-a refuzat o lovitură liberă la finalul reprizei a doua pe Anfield, în meciul câştigat de Liverpool cu 1-0, pe 16 octombrie.

Klopp, care ulterior şi-a cerut scuze pentru izbucnirea sa, fusese iniţial amendat cu 30.000 de lire sterline, după ce mai primise o avertizare pentru comportament necorespunzător. Federaţia engleză a făcut apel împotriva pedepsei acordate de o comisie independentă de reglementare.

„Ca urmare, managerul FC Liverpool a fost suspendat de pe banca de rezerve pentru un meci cu efect imediat... şi avertizat în ceea ce priveşte comportamentul său viitor", a precizat FA într-un comunicat.

Liverpool ocupă locul opt în clasament, cu 19 puncte din tot atâtea meciuri, în timp ce Southampton este pe locul 18, cu 12 puncte, având un meci în plus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici