Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solksjaer, îl doreşte pe Ousmane Dembele

Manchester United îşi face lista de jucători pentru următoarea perioada de transferuri. Potrivit celor de la Independent, tehnicianul englezilor, Ole Gunnar Solksjaer, îi doreşte pe Ousmane Dembele (Barcelona) şi Mario Manduzkic (Juventus).

82 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solksjaer, îl doreşte pe Ousmane Dembele

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solksjaer, îl doreşte pe Ousmane Dembele

Antrenorul norvegian are nevoie de un om în atac, după ce Romelu Lukaku a fost vândut în această vară, iar Alexis Sanchez a fost cedat sub formă de împrumut. Amândoi au ajuns la Inter Milano. În afară de cei doi, Manchester United a suferit şi din cauza accidentărilor în acest început de sezon. Martial şi Rashford au pierdut câteva meciuri, iar aceste lucruri au slăbit-o pe formaţia lui Solksjaer pe partea ofensivă.

În urma eşecului suferit în faţa celor de la West Ham, scor 0-2, Ole Gunnar Solksjaer şi vicepreşedintele executiv Ed Woodward au discutat despre transferurile din iarnă. Antrenorul consideră că este nevoie de un suflu nou la echipă. Astfel că, în afară de numele croatului Mandzukic, pe care l-au dorit şi în această vară, a apărut şi numele jucătorului Barcelonei, Ousmane Dembele. Cu toate acestea, presa internaţională scrie că ar fi o mutare greu de realizat, având în vedere suma mare pe care o cere gruparea catalană pe internaţionalul francez.

Dembele a evoluat doar în două meciuri în acest sezon în tricoul Barcelonei, amândouă partidele au fost în La Liga. Atacantul în vârstă de 22 de ani a suferit o accidentare musculară, care l-a ţinut departe de terenul de fotbal timp de şase săptămâni.

Ousmane Dembele, ajuns pe Camp Nou de la Borussia Dortmund, a declarat în această vară că nu vrea să plece de la Barcelona şi că vrea să ajungă un jucător important în lotul catalanilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici