Antrenorul Marius Croitoru şi-a dat demisia de la FCU Craiova 1948

După 0-1 cu Chindia Târgovişte, oltenii au decis să facă modificări la nivelul băncii tehnice.

417 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Marius Croitoru şi-a dat demisia de la FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948, echipa de fotbal patronată de Adrian Mititelu, a rămas fără antrenor, după 0-1 cu Chindia Târgovişte, luni seară, pe teren propriu.

Eşecul din etapa a 13-a l-a deteminat pe antrenorul Marius Croitoru să-şi dea demisia, presat de conducere, tot mai nemulţumită de rezultate.

Tehnicianul lasă echipa pe locul 11, cu 15 puncte. În ultimele 3 jocuri de campionat, FCU Craiova a pierdut de două ori cu 0-1 (FC Voluntari i-a produs cealaltă înfrângere la limită) şi a remizat cu CS Mioveni, scor 2-2. Cel mai recent succes în Superligă datează de pe 10 septembrie, 1-0 cu Rapid.

Informaţia, confirmată de patronul Adrian Mititelu pentru GSP.ro („I-am aprobat demisia lui Marius Croitoru”), a fost postată pe contul oficial de Facebook al oltenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici