Apărat de cine nu se aştepta: Jucătorii l-au ucis pe Jose Mourinho şi apoi au fugit

Jose Mourinho este apărat de cine nu se aştepta. Deşi a precizat că nu este un susţinător al tehnicianului portughez, fosta legendă de pe Old Trafford, Roy Keane, a dat de pământ cu jucătorii lui Manchester United. Fostul antrenor al echipei Aston Villa a caracterizat fotbalistul modern.

520 afișări
Imaginea articolului Apărat de cine nu se aştepta: Jucătorii l-au ucis pe Jose Mourinho şi apoi au fugit

Apărat de cine nu se aştepta: Jucătorii l-au ucis pe Jose Mourinho şi apoi au fugit

Fiecare antrenor ajunge să fie vinovat din cauza acestor jucători. Sportivi care au o greutate mai mare decât este normal, care nu se antrenează corespunzător, unii dintre ei sunt o ruşine.

Nu sunt un mare fan al lui Mourinho, dar nu pot să tolerez jucătorii care se ascund în spatele agenţilor lor sau în spatele prietenilor lor, jurnalişti.

Jucătorii l-au ucis pe Mourinho şi apoi au fugit. S-au ascuns în spatele antrenorului şi l-au împins sub roţile unui camion.

Eu am fost un fotbalist din şcoala veche, care era o şcoală bună. Ideea aceasta că jucătorii sunt supăraţi nu este doar la United, acesta este problema jucătorului modern. Problema nu este că jucătorii sunt slabi, ei sunt slabi şi din punctul de vedere al personalităţii. Nu le poţi spune nimic!", a spus pentru BBC, Roy Keane.

Roy Keane este un fost jucător şi actual antrenor irlandez de fotbal. Postul său a fost cel de mijlocaş central şi a jucat 12 ani la Manchester United, fiind căpitan al acestei echipe timp de 8 ani. A mai activat la Cobh Ramblers, în Irlanda, Nottingham Forest în Anglia, şi şi-a încheiat cariera de 17 ani la Celtic în Scoţia.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici