GALERIE FOTO  Apariţie rară a lui Gheorghe Ştefan. Vizat de mai multe dosare penale, „Pinalti” a stat la poveşti cu fotbaliştii

Pe contul de Facebook al lui Gelu Crăcană, fost magaziner al echipei de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamţ, au apărut fotografii cu omul de afaceri Gheorghe Ştefan, fost primar în Piatra-Neamţ şi ex-conducător al formaţiei de sub Pietricica.

2516 afișări
Imaginea articolului Apariţie rară a lui Gheorghe Ştefan. Vizat de mai multe dosare penale, „Pinalti” a stat la poveşti cu fotbaliştii

Gheorghe Ştefan, centru, aşezat, în mijlocul grupului

Fost după gratii, dar vizat de alte dosare penale, „Pinalti” apare rar în public, de când se află pe radarul autorităţilor.

A revenit în actualitate marţi, 28 decembrie, la eveniment prilejuit de un meci de fotbal în sală încheiat la restaurant, moment la care au fost prezenţi mai mulţi foşti jucători ai „galben-negrilor” (Costel Enache, Costel Ilie, Angelo Alistar, Mihai Nemţanu, Iordănel Purică, Mihai Ionescu, Adrian Solomon, Gheorghe Pantazi, Tudorel Şoimaru, Cristi Atomulesei), dar şi un fost antrenor, Marin Barbu.

Odinioară rotofei, Gheorghe Ştefan, 68 de ani, a părut că se menţine suplu, după operaţia la care a fost supus în urmă cu mai mulţi ani. „Am slăbit peste 30 de kilograme, după o operaţie de micşorare a stomacului. Eram gras şi avem vreo 10 boli din cauza asta.

Dar fiică-mea mi-a deschis mintea şi m-a îndrumat către această alternativă. Mă simt mult mai bine. În primele trei luni după operaţie trebuie să ţii un regim strict, dar apoi mănânci normal. Sigur, nu mai poţi să mănânci cât ţi-ai dori, iar asta e important”, dezvăluit nemţeanul, în urmă cu 8 ani.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici