Aplicaţia de ticketing de la FIFA a lăsat fără bilete nenumăraţi spectatori la meciul Anglia-Iran

Problemele cu aplicaţia de vânzare a biletelor pentru Cupa Mondială din Qatar au provocat haos pentru mii de fani şi cozi uriaşe în faţa stadionului, mulţi dintre ei ratând startul meciului dintre Anglia şi Iran, relatează The Mirror.

146 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia de ticketing de la FIFA a lăsat fără bilete nenumăraţi spectatori la meciul Anglia-Iran

Aplicaţia de ticketing de la FIFA a lăsat fără bilete nenumăraţi spectatori la meciul Anglia-Iran

FIFA a emis o declaraţie după ce fanii Angliei au fost prinşi în haosul de la intrarea în stadionul Khalifa International, înainte de meciul împotriva Iranului.

Aplicaţia FIFA folosită pentru bilete a părut să se blocheze în perioada premergătoare meciurilor de luni. Suporterii au declarat că biletele lor au dispărut din aplicaţia mobilă, în timp ce orice utilizator care s-a deconectat în ultimele 24 de ore s-a aflat în imposibilitatea de a se conecta din nou.

Mai mulţi fani au postat pe reţelele de socializare capturi de ecran ale aplicaţiei defecte, iar imaginile de pe reţelele de socializare au arătat fani furioşi blocaţi în cozi uriaşe în faţa stadionului. Se crede că unii dintre cei care aveau bilete VIP au fost, de asemenea, prinşi în haos, existând rapoarte potrivit cărora unii fani au stat la coadă timp de două ore, dar nu au reuşit să intre pe stadion pentru startul meciului.

Într-o declaraţie, FIFA a spus: "Unii spectatori se confruntă în prezent cu o problemă în ceea ce priveşte accesul la biletele lor prin intermediul aplicaţiei FIFA Ticketing. FIFA lucrează la rezolvarea acestei probleme. Între timp, fanii care nu îşi pot accesa biletele de pe telefonul mobil ar trebui să verifice conturile de e-mail pe care le-au folosit pentru a se înregistra în aplicaţia Ticketing pentru instrucţiuni suplimentare.

"În cazul în care fanii nu-şi pot accesa conturile de e-mail, punctul de soluţionare a cererilor de bilete al stadionului va putea oferi sprijin. Le mulţumim fanilor pentru înţelegere în timp ce lucrăm pentru a rezolva problema cât mai curând posibil. "

Problema a fost abordată de Gary Lineker, care a găzduit transmisiunea BBC înainte de meci. El a spus: "Primim rapoarte că fanii Angliei au avut de aşteptat două ore în afara stadionului din cauza unor probleme cu aplicaţia de ticketing FIFA.

"Evident, există o mulţime de locuri goale, puteţi vedea asta cu ochii voştri, şi se pare că există cozi lungi şi unii fani nu au intrat încă din afara stadionului.

Toate cele opt stadioane din Qatar au centre de asistenţă în exterior pentru a ajuta la rezolvarea problemelor, potrivit organizatorilor turneului, dar un număr semnificativ de suporteri care s-au confruntat cu probleme au format rapid cozi uriaşe.

Unii utilizatori ai aplicaţiei au fost întâmpinaţi cu un mesaj care spunea "nu există niciun bilet asociat cu adresa dvs. de e-mail" la conectare. Un suporter din Statele Unite afectat de problemă a declarat pentru Mirror Football că celor afectaţi li s-a spus să stea la coadă la un centru de convenţii din Doha pentru a li se tipări un bilet pe hârtie.

"Aplicaţia FIFA i-a îngrijorat pe toţi, deoarece biletele noastre au dispărut complet", a spus suporterul, care a observat problema în jurul orei locale 14.00. "Am încercat să sunăm la FIFA şi sistemul automat ne-a deconectat".

Fanul, care a fost la mai multe Cupe Mondiale, dar a cerut să nu i se dea numele de teamă că îi vor fi retrase biletele pentru alte meciuri, a fost apoi direcţionat către un birou de asistenţă de la centrul de convenţii, unde sute de fani stăteau deja la coadă.

"Oamenilor cu bilete la meciul de la ora 16.00 li se spune să meargă direct la stadion", a adăugat ea.

Un clip video relatat de Mirror Football a arătat suporteri furioşi certându-se cu personalul de securitate, stând la coadă lungă în faţa centrului de convenţii, deşi surse de la faţalocului relatează că organizarea a fost bună în interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici