Apostol: Astfel de meciuri se câştigă cu multă muncă, nu din gleznă şi talent

Mijlocaşul echipei Unirea Urziceni, Iulian Apostol, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu formaţia FC Sevilla, scor 1-0, că astfel de meciuri se câştigă cu multă muncă, nu din gleznă şi talent.

15 afișări
Imaginea articolului Apostol: Astfel de meciuri se câştigă cu multă muncă, nu din gleznă şi talent

Apostol: Astfel de meciuri se câştigă cu multă muncă, nu din gleznă şi talent (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Trebuie să fim realişti, nimeni nu se aştepta la victorie. Nici eu nu credeam, dar mă aşteptam să nu pierdem. Cu ce ne încântă dacă am făcut opt puncte, că am câştigat după 13 ani acasă, dacă nu ne calificăm mai departe? Astfel de meciuri se câştigă cu multă muncă, nu din gleznă şi talent. Dintr-o fază şi o floare nu se face primăvară. Doar cu muncă se face. Nu contează cum a fost marcat golul, putea să înscrie şi cineva din tribună dacă îl valida arbitrul. Important este rezultatul, nu frumuseţea meciului. Ar fi păcat să nu ne calificăm mai departe", a spus Apostol.

Mijlocaşul Dacian Varga consideră că o calificare în optimile Ligii Campionilor s-ar compara cu câştigarea titlului: "Important este că am luat cele trei puncte. Ştiţi cum este românul, trebuie să se chinuie până în ultima clipă. Parcursul de până acum nu se compară cu titlul, dar se va compara dacă ne vom califica în primăvara Ligii Campionilor".

Jucătorul formaţiei FC Sevilla, Didier Zokora, a afirmat că Unirea merită să se califice în optimile Ligii Campionilor.

"Nu sunt surprins, pentru că Unirea a jucat bine. Ăsta este fotbalul, au avut mult noroc, iar noi am fost foarte ghinionişti. E mai bine că a câştigat Unirea, pentru că mi se pare că are o echipă mai bună decât Stuttgart", a precizat Zokora.

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia spaniolă FC Sevilla, într-un meci din etapa a V-a a grupei G a Liga Campionilor, şi şi-a asigurat prezenţa în primăvara europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici