Aproape de dezastru. CFR Cluj, victorie neconcludentă în Gibraltar, cu campioana Lincoln Red Imps

Campioana României a izbutit, marţi seara, să învingă în deplasare, cu 2-1, în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, după ce fusese condusă la pauză. Golul victoriei a fost făcut cadou, după o pasă neglijentă spre portar a unui fundaş.

2242 afișări
Imaginea articolului Aproape de dezastru. CFR Cluj, victorie neconcludentă în Gibraltar, cu campioana Lincoln Red Imps

Aproape de dezastru. CFR Cluj, victorie neconcludentă în Gibraltar, cu campioana Lincoln Red Imps

Desfăşurat pe un teren sintetic, în condiţiile unui vânt puternic, meciul dintre Lincoln Red Imps şi CFR Cluj a avut o desfăşurare puţin previzibilă. După 45 de minute anoste, gazdele au marcat surprinzător, pe finalul reprizei, deschizând scorul prin mijlocaşul Marco Rosa, la capătul unei combinaţii frumoase în marginea careului clujean.

Ardelenii au egalat la scurt timp după revenirea de la vestiare, croatul Gabriel Debeljuh valorificând o centrare în careu, primită de la Runar Sigurjonsson (1-1, min. 52).

În minutul 58, unul din fundaşii lui Lincoln a intenţionat să trimită o pasă spre propriul portar, pasă ce a ajuns în cele din urmă la Debeljuh, care a făcut dubla, aducând victoria pentru ardeleni, care până la final nu au mai reuşit nici o fază notabilă.

Returul se va juca miercurea viitoare, la Cluj Napoca. Până atunci, CFR mai are de jucat în Liga 1, sâmbătă, în deplasare la Academica Clinceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici