Arbitru de tenis portughez interzis pe viaţă pentru meciuri trucate

Arbitrul de scaun portughez Daniel Zeferino a fost exclus pe viaţă din tenis, după ce a fost găsit vinovat de trucarea de meciuri şi de ajutarea unor pariori, a anunţat marţi Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

476 afișări
Imaginea articolului Arbitru de tenis portughez interzis pe viaţă pentru meciuri trucate

Arbitru de tenis portughez interzis pe viaţă pentru meciuri trucate

Agenţia cu sediul la Londra a declarat că Zeferino a „manipulat" scorurile introduse în dispozitivul său electronic de punctare la un eveniment ITF M15 din 2020, facilitând „victorii garantate" de către pariori pe acele puncte.

ITIA a adăugat că Zeferino nu a contestat acuzaţiile şi şi-a recunoscut comportamentul într-un interviu.

El nu va mai avea voie să oficieze la niciun eveniment de tenis autorizat de vreun organism internaţional de conducere a tenisului sau de vreo asociaţie naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici