Arbitru obligat să întrerupă meciul lui Besiktas după ce mai multe obiecte au fost aruncate pe teren. Dar gestul e frumos

Meciul de campionat dintre Besiktas şi Antalyaspor a fost suspendat de arbitru pentru mai bine de 5 minute din cauza unei ploi de jucării de pluş şi animale de pluş aruncate pe teren de către fani.

3078 afișări
Imaginea articolului Arbitru obligat să întrerupă meciul lui Besiktas după ce mai multe obiecte au fost aruncate pe teren. Dar gestul e frumos

Sursa foto: Profimedia

Episod special la meciul din Superliga turcă dintre Besiktas şi Antalyaspor. În minutul 4, arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul timp de câteva minute după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în arbitru. După ce şi-a dat seama ce se întâmplă, însă, atât arbitrul, cât şi jucătorii au început să-i aplaude pe suporterii din tribune care tocmai făcuseră un gest frumos.

Mii de animale de pluş şi jucării au fost aruncate pe teren de către oamenii din tribune, la Istanbul, umplând complet spaţiul dintre teren şi tribune: 

Un banner afişat între timp chiar de către fani dezvăluie motivul acestui gest extraordinar: este o comemorare a tuturor copiilor care şi-au pierdut viaţa în cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria la începutul lunii februarie, care a costat viaţa a aproximativ 50.000 de persoane (printre care şi fotbalistul Christian Atsu), şi un gest de solidaritate cu numeroşii copii care au pierdut totul şi au rămas fără adăpost în urma cutremurului violent.

În acel moment, întregul stadion, inclusiv jucătorii rămaşi pe teren, au aplaudat iniţiativa fanilor.

După o suspendare de 5 minute care a permis strângerea tuturor jucăriilor de pluş, meciul s-a reluat.

În plus, toate tricourile purtate de jucători la acest meci au fost scoase la licitaţie, iar banii obţinuţi vor fi donaţi în întregime pentru a-i ajuta pe supravieţuitorii numeroşilor turci strămutaţi în urma tragicului cutremur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici