Arbitrul care a încercat să se sinucidă în Germania a fost externat

Arbitrul care a încercat să se sinucidă, sâmbătă, cu câteva ore înainte de un meci din campionatul Germaniei pe care ar fi trebuit să îl conducă la centru, a fost externat, a anunţat, luni, conducerea instituţiei.

57 afișări
Imaginea articolului Arbitrul care a încercat să se sinucidă în Germania a fost externat

Arbitrul care a încercat să se sinucidă în Germania a fost externat (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Poliţia din Koln a precizat că este pe punctul de a încheia ancheta în acest caz, neexistând indicii că ar fi fost vorba de altceva decât o tentativă de sinucidere.

Presa germană notează că există în continuare un mister în ceea ce priveşte motivele pentru care Babak Rafati, în vârstă de 41 de ani, a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele, în baia camerei sale de hotel din Koln.

Director al unei filiale bancare din Hanovra, Rafati a arbitrat 84 de meciuri în Bundesliga. Arbitru internaţional din 2008, el a aflat în luna septembrie că Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a decis să nu îl mai includă pe lista pentru meciurile internaţionale.

Criticat de unii jucători, Rafati a fost prezentat deseori de publicaţia Kicker ca fiind cel mai slab arbitru din Bundesliga.

Babak Rafati ar fi trebuit să arbitreze, sâmbătă, meciul dintre echipele FSV Mainz şi FC Koln, din etapa a XIII-a a campionatului Germaniei. Partida a fost amânată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici