FSV Mainz - FC Koln, amânat după ce arbitrul partidei a încercat să se sinucidă

Meciul dintre echipele FSV Mainz şi FC Koln, din etapa a XIII-a a campionatului Germaniei, a fost amânat deoarece arbitrul delegat la această întâlnire, Babak Rafati, a încercat să se sinucidă, informează presa germană, citată de Marca.

407 afișări
Imaginea articolului FSV Mainz - FC Koln, amânat după ce arbitrul partidei a încercat să se sinucidă

FSV Mainz - FC Koln, amânat după ce arbitrul partidei a încercat să se sinucidă (Imagine: Marius Cristescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului Mild, arbitrul a fost găsit în locuinţa sa cu tăieturi la încheieturile mâinilor.

Alte surse scriu că Rafati a fost găsit în camera sa de hotel.

El a supravieţuit tentativei de sinucidere, dar liga germană a considerat că nu este apt să arbitreze şi a decis, cu 40 de minute înainte de ora programată pentru începerea partidei, ca meciul să nu se mai joace astăzi, de la ora 16.30.

Bărbatul de origine iraniană arbitrează în Bundesliga din 2005 şi este arbitru internaţional din 2008.

La FC Koln este legitimat şi românul Alexandru Ioniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici