Arbitrul Demetrescu, audiat la DNA Piteşti

Arbitrul de fotbal Daniel Demetrescu din Râmnicu Vâlcea a fost audiat, joi, de către procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, timp de aproape două ore, în calitate de martor, în procesul corupţiei din arbitraj.

39 afișări
Imaginea articolului Arbitrul Demetrescu, audiat la DNA Piteşti

Arbitrul Demetrescu, audiat la DNA Piteşti

La ieşirea din sediul DNA, Daniel Demetrescu a declarat jurnaliştilor că a făcut parte din brigada care a arbitrat meciul de fotbal FC Argeş - Universitatea Craiova din toamna lui 2008, alături de Aurelian Bogaciu, dar că nu se face vinovat de fapte de corupţie.

"Aşa este, am arbitrat meciul FG Argeş - U Craiova, dar nu mi s-a oferit nimic şi nu am luat nimic, atât pot să vă spun şi să comentez în acest moment şi am fost chemat în calitate de martor", a declarat Daniel Demetrescu.

Demetrescu a mai spus că procurorii nu i-au precizat la plecare dacă trebuie să mai vină la o altă audiere, dar, dacă va fi cazul, se va conforma.

Procurorii DNA Piteşti confirmă că numele arbitrului vâlcean apare în stenogramele date publicităţii de către DNA în cazul corupţiei din arbitraj, în dialogurile şi mesajele tefonice dintre Cornel Penescu, Liviu Făcăleaţă, Aurelian Bogaciu şi Gheorghe Constantin.

Partida FC Argeş - Universitatea Craiova, scor 1 - 1, disputată în turul campionatului în Liga 1, a fost condusă la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat la cele două linii de Sorin Caia şi Daniel Demetrescu, în timp ce rezerva de arbitri a fost Robert Dumitru, iar observatori au fost delegaţi Alexandru Popescu şi Daniel Prodan.

Arbitrul Aurelian Bogaciu, arestat în dosarul de corupţie din arbitraj, a fost adus, joi, la Tribunalul Argeş, unde magistraţii au judecat şi au respins cererea introdusă de avocaţii acestuia de eliberare provizorie sub control judiciar a clientului lor, astfel că arbitrul va rămâne în continuare în arest.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici