Arbitrul Marius Avram, acuzat că a greșit în Liverpool - Napoli în UEFA Youth League

Liverpool şi Napoli au remizat, scor 1-1, în UEFA Youth League, dar golul egalizator al italienilor a pornit un adevărat scandal. Gaetano a încris pentru italieni în minutul 90+4, dar în momentul golului se aflau două baloane în teren, lucru pe care arbitrul Marius Avram nu l-a remarcat.

4 afișări

Erau ultimele secunde ale meciului din grupele Youth League, Napoli a reuşit să egaleze dramatic, după care s-a iscat o adevărată polemică. Reuşita gazdelor nu a fost surprinsă de camerele de filmat, deoarece pe micile ecrane apărea al doilea balon aflat în teren, pe care un jucător de la Napoli nu a reuşit să-l trimită afară În timp ce camera de filmat se concentra asupra balonului rămas în teren, Napoli a egalat. Marius Avram a fost neşansa de a-şi muta privirea, chiar în momentul în care a doua minge se afla în teren.

S-a încheiat 1-1 în cele din urmă, spre disperarea celor de la Liverpool, care au încercat să-l convingă pe Marius Avram de faptul că în teren se aflau două mingi, atunci când Gaetano a egalat. "Cormoranii" au deschis scorul după prima jumătate de oră, prin Adekanye. Liverpool rămâne pe primul loc în Grupa C, cu patru puncte. PSG are trei, Napoli două, iar Steaua Roşie un punct.

"O glumă de meci, o glumă de arbitru. Cum poţi să furi nişte adolescenţi? Mă întreb cum va comenta UEFA această situaţie. Bun venit în Italia, ţara scandalurilor din fotbal", au fost câteva dintre mesajele postate de suporterii lui Liverpool pe Twitter.

Sezon blestema pentru Marius Avram în Cupele Europene

La un meci din preliminariile Ligii Europa, Honved Budapesta - Rabotnicki (Macedonia), Avram a fost scos de targă după ce a alunecat şi şi-a luxat glezna. Faza s-a produs în minutul 27, meciul a fost întrerupt câteva minute. Arbitrul de rezervă, Iulian Călin, a fost cel care a condus partida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici