Argăseală: Căzusem de acord că e mai bine să jucăm meciul cu Craiova la sfârşitul turului

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi seară, la Sport.ro, că gruparea din Bulevardul Ghencea ar fi vrut ca meciul cu Universitatea, din etapa a XVI-a a Ligii I, să fie reprogramat la sfârşitul turului, dar nu a reuşit să ajungă la un acord cu clubul craiovean.

20 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Căzusem de acord că e mai bine să jucăm meciul cu Craiova la sfârşitul turului

Argăseală: Căzusem de acord că e mai bine să jucăm meciul cu Craiova la sfârşitul turului (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum două săptămâni se vorbea de amânarea acestui meci cu Craiova. Căzusem de acord că e mai bine să jucăm meciul la sfârşitul turului, dar nu ne-am înţeles cu cei de la Universitatea", a spus Argăseală.

Oficialul stelist a precizat că fotbalistul George Ogăraru, care s-a accidentat la meciul amical România - Georgia, scor 2-1, va fi indisponibil până la sfârşitul turului. "Ogăraru are entorsă şi nu va juca până la sfârşitul turului. Rădoi a jucat 90 de minute şi cred că asta îi va afecta refacerea pentru meciul cu Craiova. Putea să joace mai puţin şi să intre şi titular. Nu cred că s-a mai întamplat aşa ceva, să joace la două zile", a menţionat Argăseală.

Valeriu Argăseală a declarat că Emeghara a fost operat la ambele picioare şi de aceea recuperarea sa este de lungă durată. "Emeghara este la Bologna la recuperare. A făcut operaţie la ambele
picioare, ăsta e motivul pentru care durează atât. A fost decizia medicilor de acolo să fie operat la ambele picioare", a adăugat el.

Steaua va întâlni, vineri, în deplasare, de la ora 20.45, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici