Arjen Robben va fi indisponibil şase săptămâni

Internaţionalul olandez al echipei Bayern Munchen, Arjen Robben, va fi indisponibil şase săptămâni, din cauza unei răni adânci la piciorul drept, suferită la meciul cu Augsburg, din Cupa Germaniei, a anunţat, joi, clubul bavarez, informează AFP.

96 afișări
Imaginea articolului Arjen Robben va fi indisponibil şase săptămâni

Arjen Robben (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Arjen Robben are o tăietură adâncă până la articulaţia genunchiului. Fotbalistul a fost lovit în coapsă de crampoanele unuia dintre jucătorii echipei adverse, impact ce a dus la o hemoragie abundentă", se arată într-un comunicat al FC Bayern.

Robben a fost scos de pe teren, miercuri, cu targa, având piciorul drept însângerat după un contact cu portarul echipei Augsburg. Olandezul a primit îngrijiri la marginea terenului, după care a fost transportat la spital.

"Evident, sunt foarte dezamăgit. Însă voi reveni în formă pentru a ajuta echipa să atingă obiectivele stabilite pentru acest sezon", a declarat Robben.

Echipa Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Augsburg. Golurile au fost marcate de Robben '4 şi Muller '78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici