Arlauskis a fost înlocuit cu Vitkauskas în lotul Lituaniei pentru meciul cu România

Portarul Giedrius Arlauskis (Unirea Urziceni), accidentat, a fost înlocuit cu Armantas Vitkauskas (Suduva) în lotul naţionalei Lituaniei pentru meciul cu România de sâmbătă din preliminariile CM 2010, informează cotidianul Lietuvos Rytas.

2 afișări

"Este o accidentare mai veche, în ultima vreme am jucat cu infiltraţii. Din păcate, nu pot onora această convocare. Echipa României are un nou selecţioner, un tehnician tânăr şi ambiţios. În ciuda vârstei, este foarte respectat de jucători. De aceea, cred că Lituania va avea parte de un meci extrem de greu, mult mai dificil decât cel de la Cluj. România va juca diferit. Cred totuşi în echipa Lituaniei, avem jucători de calitate. La naţionala României au fost convocaţi câţiva colegi de-ai mei. Galamaz este unul dintre cei mai buni fundaşi din România, Iulian Apostol este rapid şi tehnic. Sunt jucători valoroşi. Oricum, având în vedere că sunt la primele selecţii, nu cred că vor juca un rol crucial în meciul de sâmbătă. Am glumit unii cu alţii, ne-am tachinat, fiecare spune că naţionala lui va învinge", a declarat portarul lituanian.

Arlauskis a vorbit şi despre supriza produsă de Unirea Urziceni în campionat. "Câştigarea campionatului de către Unirea este bomba campionatului românesc. Chiar dacă nu locuim în Urziceni, ci în Bucureşti, aflat la mică distanţă, totuşi reprezentăm echipa unui oraş micuţ. Unirea a depăşit în clasament formaţii din oraşe cu milioane de locuitori. Suntem cam pe locul zece într-un clasament al bugetelor, nici nu putem să ne comparăm la acest aspect cu echipele din Bucureşti. Nimeni nu se gândea acum câţiva ani că se poate aşa ceva. Cum am reuşit? Formăm o familie minunată. Am luptat împreună şi am crezut până la capăt", a comentat el.

Selecţionerul Jose Couceiro mai are în lot un portar care evoluează în România, Paulius Gribauskas de la Oţelul Galaţi.

Suporterii lituanieni care vor veni la Marijampole pentru meciul cu România vor avea parte de o surpriză. După terminarea partidei, în jurul miezului nopţii, fanii care au venit de la distanţă vor avea posibilitatea să călătoreasca spre casă (Kaunas şi Vilnius fiind principalele staţii), cu o garnitură specială de tren denumită "Trenul victoriei", informează cotidianul Kauno Diena.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici