Arman Karamyan a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la FCSB: N-am avut nicio problemă cu Gigi Becali

Arman Karamyan a declarat, duminică, faptul că, în anul 2010, a plecat de la FCSB din cauza lui Victor Piţurcă.

370 afișări
Imaginea articolului Arman Karamyan a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la FCSB: N-am avut nicio problemă cu Gigi Becali

Arman Karamyan a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la FCSB: N-am avut nicio problemă cu Gigi Becali

”Noi n-am avut nicio problemă cu Gigi Becali. Am plecat atunci de la Steaua (n.red FCSB) din cauza lui Piţurcă, nu ştiu dacă cineva ştie. Când a venit el, a zis că nu vrea să lucreze cu fraţii Karamyan. Asta ne-au zis oamenii de la Steaua (n.red FCSB). N-aveam ce să mai facem. Mi-a părut rău, pentru că eram pe val. Puteam să mai arătăm la Steaua (n.red FCSB), să câştigăm ceva”, a declarat Karamyan pentru Gazeta Sporturilor.

”Şi dacă mai stau încă 20 de ani, tot o să spun mereu că FCSB e cea mai importantă echipă din România. A câştigat atâtea cupe şi campionate! Nu poate şterge nimeni asta din istorie”, a mai adăugat fostul fotbalist.

Karamyan a marcat 18 goluri în 102 meciuri în Liga 1. În România, Karamyan a evoluat pentru echipe precum Rapid, Braşov, Gloria Bistriţa, Ceahlăul, Poli Timişoara, FCSB, Unirea Urziceni, Academica Clinceni şi Voinţa Crevedia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici