Arsenal se desparte de Ceballos, Luiz, Ødegaard şi Ryan. „Tunarii” îşi vor ţine la curent suporterii cu toate schimbările efectuate

Clubul de fotbal englez Arsenal Londra a anunţat joi lista celor 4 jucători de care urmează să se despartă în această vară, în urma expirării contractelor, la data de 30 iunie.

234 afișări
Imaginea articolului Arsenal se desparte de Ceballos, Luiz, Ødegaard şi Ryan. „Tunarii” îşi vor ţine la curent suporterii cu toate schimbările efectuate

Sursa foto: profimedia

Cei 4 jucători din lotul echipei conduse de Mikel Arteta, care părăsesc clubul londonez sunt Dani Ceballos, David Luiz, Martin Ødegaard şi Mat Ryan.

Londonezii au anunţat şi plecările de la echipa feminină, precum şi de la lotul de tineret şi de juniori.

„Veţi face întotdeauna parte din familia Arsenal şi vă dorim tot binele, sănătate, fericire şi succes în viitorul.”, se scrie pe pagina oficială a clubului.

Tunarii mai precizează că îşi vor ţine la curent suporterii cu toate sosirile şi plecările din lot, pe măsură ce acestea vor fi confirmate.

Mijlocaşul spaniol Dani Ceballos (24 ani) a sosit la Arsenal împrumut de la Real Madrid, în 2019 şi a evoluat în 46 de meciuri, fără să fi marcat nici un gol.

Fundaşul brazilian David Luiz (34 ani) a venit şi el în 2019 la clubul londonez, pentru care a jucat 53 de meciuri şi a marcat 3 goluri. El a mai evoluta în trecut la Benfica, Chelsea şi PSG.

Norvegianul Martin Ødegaard (22 ani) aparţine clubului Real Madrid şi a evoluat din 2020 sub formă de împrumut în 14 meciuri, marcând un gol pentru tunari.

Ultimul pe lista plecărilor, australianul Matt Ryan (29 ani), este şi el împrumutat de la Brighton şi a jucat doar 3 meciuri în culorile lui Arsenal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici