Arsenal trece pe primul loc în Premier League după victoria cu 2-0 în faţa lui Brighton

Arsenal Londra a învins duminică, pe teren propriu, cu 2-0, Brighton & Hove Albion, prin golurile marcate în repriza a doua de Gabriel Jesus şi Kai Havertz, formaţia din nordul Londrei revenind provizoriu în fruntea clasamentului Premier League.

97 afișări
Imaginea articolului Arsenal trece pe primul loc în Premier League după victoria cu 2-0 în faţa lui Brighton

Arsenal trece pe primul loc în Premier League după victoria cu 2-0 în faţa lui Brighton

Brighton câştigase în ultimele trei deplasări pe Emirates în toate competiţiile, dar toată acţiunea primei reprize s-a desfăşurat în careul lor, în timp ce Arsenal a presat în atac, portarul Bart Verbruggen fiind însă la post.

Dar rezistenţa lui Brighton a fost depăşită în opt minute, în repriza a doua, când fundaşul Jan Paul van Hecke a respins din greşeală o lovitură de colţ până la Gabriel Jesus, care a reluat cu capul la bara a doua.

Brighton a fost aproape de a egala prin Pascal Gross, care a şutat pe lângă poartă în finalul meciului, dar pe un contraatac al lui Arsenal în minutul 87, Kai Havertz a făcut 2-0.

Arsenal trece pe prima poziţie, cel puţin până la finalul meciului dintre Liverpool şi Manchester United, care se joacă tot duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici