Arsenal vrea 40 de milioane de lire sterline pentru Fabregas

Conducerea clubului Arsenal Londra a stabilit un preţ de 40 de milioane de lire sterline pentru internaţionalul spaniol Cesc Fabregas, care este dorit de grupările Real Madrid şi FC Barcelona, informeză cotidianul The Sun.

37 afișări
Imaginea articolului Arsenal vrea 40 de milioane de lire sterline pentru Fabregas

Arsenal vrea 40 de milioane de lire sterline pentru Fabregas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nimeni de la Arsenal nu doreşte să-l vadă pe Fabregas plecând, dar vine un moment când oferta este prea bună pentru a fi refuzată. Dacă Arsenal va primi o ofertă în jurul a 40 de milioane de lire sterline, va fi o mare presiune să-l vindem", a declarat o sursă din cadrul clubului Arsenal.

Joan Laporta, preşedintele FC Barcelona, şi-a manifestat public, săptămâna trecută, interesul pentru fostul junior al catalanilor.

"Cesc are Barcelona în sânge şi cred că într-o zi el ar trebui să joace aici. Noi îl placem foarte mult, directorul tehnic, antrenorul şi eu. Mereu l-am avut în vederile noastre", a afirmat Laporta.

Cesc Fabregas a declarat, tot săptămâna trecută, că nu se simte bine la Arsenal pentru că lipsesc trofeele, iar el îşi doreşte performanţă.

"Absenţa trofeelor la Arsenal este ceea ce mă deranjează cel mai mult. Cristiano Ronaldo a declarat că pleacă de la Manchester United pentru că nu mai avea nimic de câştigat. Pentru mine acum este excat opusul, eu resimt această neputinţă", a spus spaniolul.

Fabregas joacă la Arsenal din anul 2003, fiind nominalizat pentru cel mai bun jucător din Premier League în sezonul 2006-2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici