Arsene Wenger: Această eliminare este cea mai mare dezamăgire a mea

Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat că eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor în faţa formaţiei Manchester United este cea mai mare dezamăgire a sa de când este la Arsenal, menţionând că aceasta ar putea fi urmată de schimbări în cadrul echipei, informează AFP.

1 afișare

"Nu am sentimentul că am jucat o semifinală. S-a terminat în primele zece minute. Acest lucru este cel mai greu de digerat: meciul s-a încheiat înainte de a începe. Este dezamăgitor să parcurgi un drum atât de lung şi să dai meciul astfel. Am luat două goluri în trei minute... Împotriva unei astfel de echipe, este imposibil să revii. Am continuat să jucăm, dar o parte din speranţă se pierduse. Este cea mai mare dezamăgire a mea. Suporterii se aşteptau la o seară deosebită. Să-i dezamăgim astfel, este o şi mai mare decepţie", a declarat Arsene Wenger, care le-a urat succes celor de la Manchester United în finală.

Tehnicianul formaţiei Arsenal a adăugat că, în opinia sa, arbitrul întâlnirii nu a făcut un meci bun: "Cred chiar că a avut un meci prost. Le-a acordat adversarilor lovituri libere care în campionatul Angliei nu s-ar fi acordat. În plus, cred că şi acordarea unui cartonaş roşu jucătorului Darren Fletcher (Manchester) a fost o măsură prea dură".

Întrebat dacă va lua măsuri în cadrul echipei în urma acestei eliminări, Wenger a răspuns: "Trebuie să fac un pas înapoi. Am avut un parcurs bun în ultimele luni, dar nu câştigăm meciurile care contează cu adevărat. Trebuie să ne gândim la acest lucru".

Echipa engleză Manchester United, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, marţi, pentru al doilea an consecutiv, în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 4-1, formaţia Arsenal Londra, în semifinalele competiţiei.

În tur, în urmă cu o săptămână, Manchester s-a impus cu 1-0. În meciul retur, disputat marţi, pe arena din Londra, echipa din Manchester a câştigat, cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Park '8 şi Cristiano Ronaldo '11 şi '61, în timp ce reuşita gazdelor a fost semnată de Van Persie '75 - penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici