Arthuro la plecarea din România: Am un regret în suflet

Atacantul brazilian Arthuro Bernardth, care marţi şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României, Steaua, a declarat, la plecarea din România, că are "un regret în suflet" şi că singurele amintiri plăcute sunt clipele petrecute alături de colegii săi şi de suporteri.

19 afișări
Imaginea articolului Arthuro la plecarea din România: Am un regret în suflet

Arthuro la plecarea din România: Am un regret în suflet (Imagine: Mediafax Foto)

"Am un regret în suflet. Voi ţine minte clipele petrecute alături de colegii mei şi ăsta e cel mai important şi singurul lucru pe care îl voi lua cu mine acasă", a spus Arthuro, care miercuri seară a participat la petrecerea de final de an a Stelei.

Atacantul brazilian s-a arătat deranjat de criticile care i-au fost aduse de către finanţatorul Stelei, Gigi Becali. "Aprecierile asupra unui jucător nu se fac nici la început, nici la mijloc, ci la sfârşit ca să se adapteze şi să-şi îndeplinească obiectivele", a completat Arthuro.

Întrebat dacă ar sfătui vreun jucător să vină la Steaua, Arthuro a răspuns: "I-aş spune că este frig. Acest lucru nu mi s-a întâmplat numai mie ci şi altor jucători în trecut, nu e ceva unic la Steaua".

Arthuro a plecat, joi dimineaţă, cu toate bagajele pe care le avea în România, iar din cauza faptului că acestea depăşeau greutatea maxim admisă în avion, a fost nevoit să plătească o supra-taxă. Deoarece nu mai avea lei, Arthuro a fost nevoit să ia de la mijlocaşul columbian Dayro Moreno banii necesari achitării acesteia. Arthuro, care s-a aşezat pe banda de bagaje, a spus în româneşte: "Rămân aici, nu place la Gigi".

Atacantul Arthuro Bernhardt şi mijlocaşul spaniol Abel Gomez Moreno şi-au reziliat, marţi, contractele pe care le aveau cu Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici