AS Monaco a învins Borussia Dortmund, scor 3-2, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor

AS Monaco a învins, miercuri, scor 3-2, pe Borussia Dortmund, în deplasare, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

247 afișări
Imaginea articolului AS Monaco a învins Borussia Dortmund, scor 3-2, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor

AS Monaco a învins Borussia Dortmund, scor 3-2, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor

Au marcat: Dembele 57', Kagawa 84' / Mbappe 19', 79', Bender 35' aut.

0-1: Thomas Lemar centrează de pe stânga, iar Mbappe deschide scorul cu corpul.

0-2: Sven Bender şi-a introdus mingea în propria poartă, după o centrare din stânga a lui Raggi.

1-2: Dembele reduce din handicap, după ce a împins în poartă o minge ajunsă la el dintr-un carambol. Aubameyang a reluat cu călcâiul o centrare din flancul stâng, balonul a ajuns la Kagawa, iar japonezul a pasat în faţa porţii goale pentru Dembele, care a îndeplinit o simplă formalitate.

1-3: Mbappe îi fură mingea lui Sokratis, undeva la 35 de metri de poarta adversă, după o pasă "moale" a unui adversar, se duce spre Burki, care iese foarte mult din poartă, iar francezul înscrie.

2-3: Kagawa primeşte mingea în centrul careului, întoarce un adversar şi îl învinge pe Subasic cu piciorul stâng.

Borussia Dortmund: Burki - Ginter, Sokratis, Bender (Pulisic 46') - Piszczek, Kagawa, Weigl, Schmelzer (Sahin 46') - O. Dembele, Aubameyang, Guerreiro. Antrenor: Thomas Tuchel.

AS Monaco: Subasic - A. Toure, Glik, Jemerson, Raggi - B. Silva (Dirar 66'), Fabinho, J. Moutinho, T. Lemar - Falcao (Germain 85'), Mbappe. Antrenor: Leonardo Jardim.

Cartonaşe galbene: Sokratis 16', Ginter 40' / Jemerson 46', Lemar 58', Dirar 69', Fabinho 81', Subasic 87'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Daniele Orsato, Mauro Tonolini, Lorenzo Manganelli; rezervă: Alessandro Costanzo; adiţionali: Paolo Valeri, Massimiliano Irrati (toţi din Italia).

Observatori: Horst Brummeier (Austria), David Griffiths (Ţara Galilor).

Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici