AS Roma învinsă în deplasare de Genoa, scor 3-1

Echipa AS Roma, adversara campioanei României, CFR Cluj, în grupa A a Ligii Campionilor, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia Genoa, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a campionatului Italiei.

15 afișări
Imaginea articolului AS Roma învinsă în deplasare de Genoa, scor 3-1

AS Roma învinsă în deplasare de Genoa, scor 3-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Sculli '4 şi D. Milito '61, '88, iar pentru AS Roma a înscris De Rossi, în minutul 28.

AS Roma a rămas în inferioritate numerică în minutul 69, când a fost eliminat De Rossi.

În minutul 66, Panucci a trimis mingea în poarta echipei Genoa, dar golul a fost anulat în mod eronat de arbitru pe motiv de ofsaid, potrivit Gazzetta dello Sport.

Tehnicianul echipei din Roma, Luciano Spalletti, a folosit următoarea formulă de joc: 32. Doni - 3. Cicihno, 15. Loria, 2. Panucci, 17. Riise - 16. De Rossi - 11. Taddei (89. Okaka '76), 33. Brighi, 20. Perrotta (8. Aquilani '78), 24. Menez (23. Montella '83) - 9. Vucinici.

CFR Cluj a întâlnit deja AS Roma în grupa A a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Chelsea Londra şi Girondins Bordeaux, şi a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1. Meciul retur va avea loc la 26 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici