ASA Târgu Mureş - Gaz Metan Mediaş, scor 1-3, în etapa a 14-a din Liga 1

ASA Târgu Mureş a pierdut, duminică, meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-3, în etapa a 14-a din Liga 1 de fotbal.

301 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş - Gaz Metan Mediaş, scor 1-3, în etapa a 14-a din Liga 1

ASA Târgu Mureş - Gaz Metan Mediaş, scor 1-3, în etapa a 14-a din Liga 1

Au marcat: Morar 43' / Llullaku 7', 31', Eric 64'.

În urma acestui rezultat, ASA Târgu Mureş ocupă în continuare locul 13, cu două puncte, iar Gaz Metan Mediaş acumulează 23 de puncte şi urcă pe locul 3, la egalitate de puncte Viitorul Constanţa, ocupanta locului 4, care are un meci mai puţin disputat.

ASA: Mingote - Iordache, Dobrosavlevici, Cordoş, Matei - Mureşan, E. Dică (Kuku 46'/Ciolacu 72') - Zicu, Jakobovich, Surdu (Deaconu 46') - Morar. Antrenor: Dan Alexa.

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Trtovac, Susnjar, Rugasevic - Danci, L. Cristea (Bic 68'), Buzean - A. Munteanu, Eric (Olaru 85'), Llullaku (R. Romeo 79'). Antrenor: Cristian Pustai.

0-1: Eric îi pasează lui Llullaku, în careu, iar albanezul trece de Cordoş şi plasează mingea la colţul lung, în dreapta.

0-2: Eric luftează în interiorul careului, după care mingea ajunge la Llullaku, care înscrie din apropiere şi reuşeşte dubla.

1-2: Mureşan trimite o pasă lungă, peste apărarea oaspeţilor, iar Morar preia şi îl învinge pe Pleşca.

1-3: Danci recuperează mingea la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, şi centrează, pe jos, pentru Eric, care şutează din prima cu piciorul stâng, iar Mingote nu poate să intervină

Cartonaşe galbene: Morar 74', Mureşan 79', Jakobovich 86' / L. Cristea 19', Danci 57'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui), Daniel Hulubei (Vaslui); rezervă: Ionuţ Coza (Cernica).

Observatori: Sorin Boca (CCA/Iaşi), Marian Ivan (LPF/Braşov).

Stadion: "Trans-sil" (Târgu Mureş).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici