Atacantul brazilian Ronaldo a revenit la look-ul care l-a consacrat

Atacantul brazilian al echipei Corinthians, Ronaldo, s-a ras în cap, el revenind astfel la look-ul din perioada când juca în Europa, după ce timp de doi ani şi-a lăsat părul să crească deoarece avea contract cu o firmă care susţinea că deţine tratamentul împotriva calviţiei, informează As.

27 afișări
Imaginea articolului Atacantul brazilian Ronaldo a revenit la look-ul care l-a consacrat

Atacantul brazilian Ronaldo a revenit la look-ul care l-a consacrat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Ronaldo a revenit la antrenamentele echipei sale cu un nou "look", ras în cap, aşa cum a jucat în perioada în care a devenit cel mai bun atacant din Europa. După accidentarea sa în 2008, când evolua la AC Milan, brazilianul şi-a lăsat părul să crească, el semnând un contract cu un laborator elveţian care promitea un tratament miraculos împotriva calviţiei.

Ronaldo şi-a prelungit recent contractul cu gruparea braziliană, el declarând că doreşte să-şi încheie cariera la Corinthians. În 31 de meciuri pentru Corinthians, Ronaldo a marcat 19 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici