Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, este dorit de Anderlecht

Cei de la Anderlecht vor un nou jucător de la FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, după ce în trecut i-a transferat pe Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu. Presa belgiană anunţă interesul pentru Dennis Man, Anderlecht având reprezentanţi inclusiv la derby-ul FCSB - Dinamo, 3-3.

374 afișări
Imaginea articolului Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, este dorit de Anderlecht

Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, este dorit de Anderlecht

"Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui Manchester United", au anunţat cei de la voetbalprimeur.be. "Anderlecht caută soluţii în ofensivă şi-l vrea pe Dennis Man, care poate evolua ca vârf, dar şi ca mijlocaş ofensiv. Emisarii lui Anderlecht au fost în tribune la partida dintre FCSB şi Dinamo pentru a-l monitoriza pe jucătorul roş-albaştrilor. Man cochetează cu naţionala României, chiar dacă are doar 20 de ani. El s-a lansat la UTA, dar în 2016 a fost transferat la FCSB. În sezonul trecut, a bifat 47 de meciuri în toate competiţiile, marcând 12 goluri. Clar e că multe cluburi europene puternice sunt cu ochii pe el", se mai arată în articolul respectiv.

"Man a făcut un meci bun, a oferit o pasă decisivă contra lui Dinamo. Hein Vanhaezebrouck (n.red. - antrenorul lui Anderlecht) a vrut un raport detaliat despre Man şi de aceea şi-a trimis oameni din staff la partida de pe Arena Naţională. Românul e cotat la 2,2 milioane de euro, bani ce pot fi oferiţi de către Anderlecht. Dar Gigi Becali a anunţat că nu vrea să îşi vândă perla încă. Totuşi, aceasta poate fi o tactică de negociere, pentru a obţine un preţ mai bun", arată şi voetbalnieuws.be.

Totuşi, Becali nu vrea să-l cedeze acum pe Man: "Tot felul de tatonări, de telefoane, dar le-am spus tuturor că nu discutăm timp de doi ani despre Dennis Man. Şi-n derby a jucat ca ceasul, îmi pare rău că nu a reuşit să marcheze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici