Atacantul echipei Schalke 04: Meciurile cu Steaua vor fi grele

Atacantul echipei Schalke 04, Klaas-Jan Huntelaar, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, că pentru formaţia sa meciurile cu Steaua vor fi dificile şi că el şi colegii săi îşi doresc să rămână în competiţie cât mai mult, informează site-ul oficial al clubului german.

239 afișări
Imaginea articolului Atacantul echipei Schalke 04: Meciurile cu Steaua vor fi grele

Atacantul echipei Schalke 04: Meciurile cu Steaua vor fi grele (Imagine: Shutterstock)

"N-am jucat până acum împotriva lui Chelsea şi Basel, e frumos întotdeauna când joci pentru prima oară contra cuiva. Pe Steaua am mai întâlnit-o şi vor fi meciuri grele. Fiecare joc din Liga Campionilor este unic şi vrem să rămânem în competiţie cât mai mult timp posibil. Dacă totul decurge normal, Chelsea e favorită. Şi obiectivul nostru este să mergem în faza următoare", a spus Huntelaar.

Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a declarat că grupa E a Ligii Campionilor este "frumoasă şi interesantă". "Ne putem bate cu oricare dintre adversare, chiar dacă Chelsea este, desigur, marea favorită. FC Basel a demonstrat în anii precedenţi că nu este de neglijat la nivel internaţional. Va fi o misiune dificilă, cred că fiecare echipă care a ajuns aici vrea să meargă mai departe", a spus Keller.

Managerul Horst Heldt a precizat că Chelsea este favorita grupei, celelalte trei echipe urmând să lupte pentru poziţia secundă. "Dacă vom reuşi performanţe bune, ne vom califica în optimi", a adăugat el.

Căpitanul formaţiei germane, Benedikt Howedes, a menţionat că "este o grupă provocatoare, însă accesibilă": "Chelsea are clar prima şansă".

Mijlocaşul elveţian Tranquillo Barnetta este convins că Schalke va ajunge în primăvara europeană. "Cred că Chelsea este favorită şi mai cred că şi noi ne putem califica, am muncit foarte mult să ajungem în grupe, acum vrem să progresăm. Pentru mine e ceva special să întâlnesc în grupă o echipă din Elveţia", a comentat el.

Echipa Steaua Bucureşti a fost repartizată în grupa E a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Chelsea Londra (Anglia), Schalke 04 (Germania) şi FC Basel (Elveţia), în urma tragerii la sorţi efectuate, joi, la Monte Carlo.

Prima etapă a grupelor Ligii Campionilor se va disputa la 17-18 septembrie, ultima rundă urmând să aibă loc la 10-11 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici