Atacantul James Rodriguez s-ar putea întoarce la Real Madrid | SURSE

James Rodriguez ar putea fi primul jucător pe care Julen Lopetegui l-ar putea primi cadou de la instalarea pe banca tehnică.

493 afișări
Imaginea articolului Atacantul James Rodriguez s-ar putea întoarce la Real Madrid | SURSE

Atacantul James Rodriguez s-ar putea întoarce la Real Madrid | SURSE

Starul de 27 de ani este împrumutat la bavarezi până în 2019 de către "galactici", dar, potrivit Marca, mijlocaşul vrea să se întoarcă în capitala Spaniei, iar noul tehnician ar fi de acord cu această variantă.

Columbianul a fost cedat la Bayern Munchen sub formă de împrumut pentru doi ani, iar odată intrat în ultimul an de contract cu bavarezii, James Rodriguez şi-ar dori o nouă schimbare. Iar presa din Spania susţine că Real Madrid şi-ar putea recupera fostul decar cu care Lopetegui doreşte să restabilească moralul componenţilor lotului, după plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Columbianul a ajuns la Real după ce s-a remarcat alături de selecţionata Columbiei la Mondialul din 2014 din Brazilia. Alături de Carlo Ancelotti, tehnicianul "Los Blancos" din sezonul 2014/2015, columbianul a fost în mare formă. După venirea lui Zinedine Zidane, James a fost nevoit să-şi caute altă echipă, iar tocmai această schimbare de antrenor l-a determinat pe James să-şi dorească revenirea la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici